Carioca

Over Carioca

Carioca is een merk dat zijn oorsprong heeft in Italië. Het werd opgericht in 1965 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als producent van diverse kunst- en schrijfmaterialen.

Het merk Carioca heeft altijd een sterke nadruk gelegd op creativiteit en het aanmoedigen van artistieke expressie. Het bedrijf produceert een breed scala aan kleurrijke producten die zijn ontworpen om inspiratie te bieden aan kinderen, studenten en kunstenaars.

Carioca staat vooral bekend om zijn kleurrijke schrijfwaren, waaronder viltstiften, kleurpotloden, krijtjes en markers. Deze producten zijn vaak gericht op jongere doelgroepen en worden gebruikt voor zowel educatieve als creatieve doeleinden.

Carioca blijft innoveren en nieuwe producten introduceren. Dit omvat mogelijk niet alleen traditionele schrijfwaren, maar ook producten die zijn ontworpen om nieuwe creatieve mogelijkheden te bieden.

Carioca heeft zich gevestigd als een merk dat toegankelijke en inspirerende kunst- en schrijfproducten produceert. Het is vaak geliefd bij ouders, leraren en kinderen vanwege de focus op kleur, creativiteit en educatie.

Schermafbeelding 2024 01 23 104502