Durable

Over Durable

Met DURABLE organiseer je jouw werkplek

Voor het organiseren van scholen, winkels, (thuis)kantoren, magazijnen, horecazaken en zelfs fabrieken kan je in het assortiment van DURABLE een uitgebreid aanbod terugvinden van functionele oplossingen. Dit gaat van klassieke bureau-accessoires tot hedendaagse digitale ondersteuning. Daartussenin zitten allerhande producten om informatie op te hangen en te presenteren, naambadges en kaarthouders, afvalbakken, geldkoffers, reinigingsproducten.

DURABLE staat voor meer dan 100 jaar ervaring (sinds 1920) en premium kwaliteit. De productie gebeurt sinds het begin voornamelijk in Duitsland, waar ook de hoofdzetel en productontwikkeling zich bevinden (Iserlohn, nabij Dortmund).

De missie van DURABLE is om professionals zo goed mogelijk te ondersteunen in hun dagelijkse taken, zodat ze succesvol kunnen zijn in de uitdagende wereld van vandaag en morgen. Daarom worden er constant nieuwe producten ontwikkeld gebaseerd op werktrends en de veranderende manieren van werken. Voor elke werkplek wordt er steeds grondig nagedacht over de nodige functionaliteiten per product en hoe het zo elegant mogelijk kan geïntegreerd worden in de omgeving.  

Belangrijke informatie heeft de juiste ondersteuning nodig

Om informatie duidelijk en enigszins degelijk op te hangen heb je de juiste tools nodig. Bepaal of je op zoek bent naar een permanente oplossing of een tijdelijke? Is het voor binnen of voor buiten? Er bestaan in het assortiment van DURABLE namelijk verschillende oplossingen zoals kliklijsten, informatiekaders en (waterdichte) hoezen. Ideaal voor het ophangen van mededelingen, signalisatie, vluchtroutes, brandinstructies en dergelijke meer. We helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Schermafbeelding 2024 05 14 154338