Durable

Over Durable

Met DURABLE organiseer je jouw werkplek

Voor het organiseren van winkels, (thuis)kantoren, magazijnen, horecazaken en zelfs fabrieken kan je in het assortiment van DURABLE een uitgebreid aanbod terugvinden van functionele oplossingen. Dit gaat van klassieke bureau-accessoires tot hedendaagse digitale ondersteuning. Daartussenin zitten allerhande producten om informatie op te hangen en te presenteren, naambadges en kaarthouders, afvalbakken, geldkoffers, reinigingsproducten.

DURABLE staat voor meer dan 100 jaar ervaring (sinds 1920) en premium kwaliteit. De productie gebeurt sinds het begin voornamelijk in Duitsland, waar ook de hoofdzetel en productontwikkeling zich bevinden (Iserlohn, nabij Dortmund).

De missie van DURABLE is om professionals zo goed mogelijk te ondersteunen in hun dagelijkse taken, zodat ze succesvol kunnen zijn in de uitdagende wereld van vandaag en morgen. Daarom worden er constant nieuwe producten ontwikkeld gebaseerd op werktrends en de veranderende manieren van werken. Voor elke werkplek wordt er steeds grondig nagedacht over de nodige functionaliteiten per product en hoe het zo elegant mogelijk kan geïntegreerd worden in de omgeving.  

Wil je jouw werkplek organiseren, wil je informatie delen of presenteren?

Zowel voor winkelruimtes, kantoren, magazijnen, horecazaken, fabrieken of thuiswerkplekken kan je in ons assortiment een uitgebreid aanbod terugvinden van hedendaagse en functionele oplossingen. Alle producten staan garant voor kwaliteit in combinatie met een mooi design. Hierdoor geven we jou volop de kans om zo professioneel mogelijk aan de slag te gaan.

Schermafbeelding 2024 03 05 124252